Bowenteknikken

BowenTeknikken er en enkel og unik behandling som ofte har oppsiktsvekkende og kraftig virkning på en lang rekke plager.

I 2006 møtte jeg opp på kurs i Oslo, det første av ialt 5 kurs det året. Første dagen var jeg usikker på om jeg skulle fortsette. Kunne virkelig så lite, gjøre så mye som kursholderne forsikret oss om? Idag bruker jeg denne teknikken på 25-30 % av mine klienter og resultatene er fantastiske! Alle smertetilstander, astma/allergi, søvnproblemer, idrettsskader, menstruasjonsplager og en rekke andre problemer kan ofte av hjelpes med denne metoden.

Behandlingen er ingen manipulasjon eller justering av hardere vev. Behandlingen er meget forsiktig, behagelig og avslappende for kropp og sjel. Det er nettopp dette som gjør BowenTeknikken så unik.

I England er BowenTeknikken så populær at leger sender sine pasienter til Bowenterapeuter. Teknikkens effektivitet forkorter restitusjonsperioden, bedrer livskvaliteten og får sykmeldte hurtigere tilbake i arbeid.

Et glimrende alternativ til akupunktur for de som ikke liker nålestikk!

Forskning på Bowen Teknikken
Forskning viser at Bowen teknikken balanserer det autonomiske nervesystem, som kontrollerer 80 - 90% av kroppens systemer.

Bowen ASTHMA Research
Bowen MIGRAINE Research
Bowen Research and Training Institute
Bowen and Lymphatic Drainage
Frozen Shoulder research
BTAA research
Bowen Therapy International